Om oss

Huden er min store lidenskap.

Jeg heter Turid Moy Vibeto, og er utdannet apotektekniker, fotterapeut, negldesigner og hudpleier. Jeg kommer opprinnelig fra det glade Sørlandet, men har bodd i Porsgrunn store deler av livet. 

Etter å ha jobbet som apotektekniker i mange år, med reising i inn- og utland hvor jeg holdt kurs og opplæring for andre apotektekniker, valgte jeg i 2008 å starte opp min egen hudsalong Mei og Moy. 

Jeg ønsker å inspirere kundene mine som kommer inn i salongen, og samtidig gi dem et avslappende avbrekk i hverdagen. Behandlingene jeg gir er alt innenfor ansiktsbehandlinger, fotbehandlinger, fotsone, hårfjerning, massasje, pedikyr, manikyr, vipper & bryn og makeup til hverdag og fest.

Kundene mine er både kvinner og menn i ulike aldersgrupper, men flest kvinner i voksen alder som er opptatt av å ta vare på seg selv. Jeg har stor glede av å hjelpe andre, og huden er min store lidenskap. 

 

Mitt mål er å veilede kunder, og hjelpe dem til å ta vare på huden med fokus på det naturlige.

Det vakreste jeg ser er «hudens sjel» med smilerynker på en glødende hud. Huden er vårt største organ, og skal følge oss gjennom hele livet. Med riktig pleie og produkter med naturlige ingredienser vil huden holde seg godt.

Lydia Dainow er et veldig bra merke, som jeg er stolt av å føre som eneste distributør i Norge. Produktene er fantastiske, og som funker svært godt enten det er arrbehandlig eller akner. I tillegg er de sårhelende, og veldig fuktighetsgivende. 
Vi gleder oss til å hjelpe deg med huden din!