Om Lydia Dainow

Pioneren Lydia Daïnow

I 1934 grunnla Lydia Dainow sin første skjønnhetskole og institutt i Geneve. Her ble hudpleieprogrammet hennes utviklet. Pioneeren Lydia gikk alltid sin egen vei, hennes filosofi har alltid handlet om å beskytte huden på dagtid med produkter som har næringsrikt innhold. 

Om natten, derimot brukte hun lette produkter for å ikke forstyrre hudens naturlige funksjon.

I 1946 var hun en av grunnleggerne av FREC (Fédération Romande d’esthétique et de Cosmetologie) og CIDESCO (International d’Esthetique et de Comitée Cosmetologie) og la med det grunnlaget for hudpleie som yrket vi kjenner idag.Hun blir ofte referert til som et forbilde og pioneeren bak kosmetiske og estetiske behandlinger.

Lydia Daïnow tradisjonen lever videre

Lydia Dainow sin tradisjon lever videre idag gjennom Hartmann familien.
 
Jolanda Hartmann er utdannet kosmetolog. Jolanda fokuserer på regelmessig kontakt med sine salongkunder og ikke minst sluttforbrukeren, slik at produktene fortsatt utvikler seg den dag i dag. Hvert eneste produkt må kunne dokumentere effekt og nå opp til de høyeste kvalitetskrav som står i selskapets filosofi. 

Markus Hartmann er ansvarlig for kvaliteten på produktene. Hele veien fra produktutvikling via råstoffer og produksjon til produkt og logistikk. Hvert eneste steg er nøye overvåket og kontrollert for å sikre kundene kvaliteten du skal forvente av en Lydia Dainow produkt.

Selskapets mål: "The common goal is the production of highly effective skin care products to protect and regain a healthy complexion. Nowadays the company still aims to use the effects of pure herbal ingredients for a better skin. We do not only sell products, but a successful philosophy for a beautiful radiant skin"

Bredt utvalg & Unike ingredienskombinasjoner

Sortimentet vår inneholder et omfattende ansikts og kroppsprogram, som gjør at kosmetologene kan finne den perfekte pleien for hver enkelt kunde. Lydia Dainow tilbyr også et eget sortiment til klinikker og hudpleiesalonger.

Cellutoneproduktene våre er anbefalt og brukes av hudleger til behandling av arr.

Vårt fokus er alltid kundetilfredshet

Direkte kontakt med kosmetologer og sluttforbrukere er en viktig del av filosofien vår, da det er den eneste måten å forstå deres bekymringer og behov. Derfor har tilbakemeldinger topp prioritet, fordi bare en fornøyd kunde er morgendagens kunde.Lydia Daïnow, et merke du kan stole på.

Vi legger stor vekt på proffesjonalitet, derfor selges Lydia Dainow produkter kun igjennom hudpleiespesialister. Av den grunn er vi sikre på at kundene får rett produkt til sin hud. Lydia Daïnow tilbyr kun produkter av svært høy kvalitet, alle produkter er utviklet og produsert i Sveits. Her har vi lange tradisjoner og over 80 års erfaring med innovative aktive ingredienser og naturlige behandlinger.

Vi fokuserer på naturlige produkter med høy hud-toleranse, og vi tester ikke produktene våre på dyr og alle produktene er veganske. Har du noen spørsmål, ta gjerne kontakt med oss.

Kvalitet og innovasjon fra Sveits

Vi utvikler produktene våre kontinuering for å møte hudens behov. Alle produkter er nøye monitorert og testet for å sørge for at de møter vår filosofi og kvalitetskrav.
Våre innovasjoner og ingredienser er nøye utvalgt med strenge kriterier. Målet er å alltid utvikle velvære og sunn hud for kundene våre.
Lydia Daïnow produkter er utviklet, produsert og kontrollert i Sveits under strenge krav og kvalitetsretningslinjer.